SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Samsung reparatie Haarlem 

Scherm reparatie Samsung Haarlem

In Haarlem wordt de Samsung scherm reparaties uitgevoerd door de officiële Samsung Service Partner. De Samsung smartphone schermen zijn een van de betere schermen die tegenwoordig op de markt zijn. De scherpte van het beeld is bijna niet te onderscheiden van het echt. Het gebeurt maar al te vaak dat het scherm van jouw Samsung aan reparatie toe is. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Waterschade, telefoon laten vallen of per ongeluk op de Samsung gaan zitten. Dan is het zaak om een Samsung scherm reparatie te laten uitvoeren. Helaas zijn de kosten voor een scherm reparatie of vervangen vaak erg duur. De kosten zijn vaak net zo hoog als het kopen van een nieuwe telefoon. Wij proberen hier onderscheid te maken en te zorgen voor kwaliteit tegen een aannemelijk prijs. Als enige in Haarlem, zijn wij gecertificeerd om je Samsung te repareren met behoud van Samsung fabrieksgarantie. Wanneer jouw Samsung scherm kapot is gegaan neem dan snel contact op. Wij geven jouw de informatie die nodig is om een verstandige keuze te maken.

 

Maak een afspraak

 

Garantie op Samsung scherm vervangen

Bij Telephone City in Haarlem ben je verzekerd van originele Samsung schermen en garantie op de reparatie. Daarnaast zijn al onze reparateurs gecertificeerd in de reparatie van Samsung smartphones. De kosten van een Samsung scherm reparatie zijn te verwaarlozen als je kijkt naar de kwaliteit die wij brengen. Na de reparatie van je scherm kun je weer lang genieten van je Samsung telefoon. Hebben wij al verteld dat op alle Samsung scherm reparaties 3 maanden garantie zit. Daarnaast blijft de Samsung garantie behouden en wordt de Samsung telefoon weer waterdicht geperst. Bij de meeste toestellen vervangen wij ook kosteloos de batterij bij het vervangen van de Samsung Scherm. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat de kosten van het vervangen van het scherm wel haalbaar zijn. Je kunt gerust bij ons langskomen midden in het centrum van Haarlem. Wil je liever op afspraak dan kan dat ook, bel ons of vul het contact formulier in en wij maken een afspraak met je.

Bij de volgende Samsung scherm reparaties vervangen wij Gratis de batterij:

 • Samsung Note 10 scherm reparatie
 • Samsung Note 10 Plus
 • Samsung Note 9 scherm reparatie
 • Samsung Note 8 scherm reparatie
 • Samsung S10 scherm reparatie
 • Samsung S10 Plus scherm reparatie
 • Samsung S9 scherm reparatie
 • Samsung S9 Plus scherm reparatie
 • Samsung S8 scherm reparatie
 • Samsung S8 Plus scherm reparatie
 • Samsung S7 Edge scherm reparatie
 • Samsung A70 scherm reparatie
 • Samsung A50 scherm reparatie
 • Samsung A40 scherm reparatie

 

Je Samsung is waterdicht (IP68) na de reparatie

Ben je nieuwsgierig of je telefoon bij ons in Haarlem na een scherm reparatie weer waterdicht is? Ja dat is zeker zo.De vraag of je telefoon waterdicht is na een val, moeten wij helaas ontkennend beantwoorden. Is je Samsung telefoon scherm gebarsten, dan is je telefoon niet meer waterdicht.  Als je je Samsung telefoon via ons, als geautoriseerd Samsung reparatie service Haarlem, laat repareren dan is je telefoon weer waterdicht. Als je naar een derde partij gaat voor reparatie dan is je telefoon mogelijk niet meer waterdicht. Bovendien vervalt dan je Samsung garantie. Wij adviseren je daarom om je telefoon te laten repareren bij een geautoriseerd Samsung service punt

 

De snelste reparatie service in Haarlem

Naast het feit dat wij kwaliteit schermen leveren zijn wij ook nog eens de snelste in heel Haarlem. Omdat onze reparateurs Samsung gecertificeerd zijn kunnen wij je sneller van dienst zijn dan andere reparatie punten. Vaak is de Samsung scherm reparatie nog dezelfde dag uitgevoerd. Wij staan bekend in Haarlem om onze snelle reparatie service. Naast de snelle service ben je verzekerd van vriendelijk contact met onze werknemers en reparateurs. Neem een lekker bakje koffie of thee terwijl je wacht. Ga nog even boodschappen doen, terwijl wij je Samsung scherm vervangen. Van een kleine barst in het scherm tot een totaal vernageld scherm. Hier in onze reparatie shop in Haarlem voeren wij reparaties uit. Dus kom snel langs of neem contact op voor een Samsung scherm reparatie prijs.

Naast reparaties kun je bij ons ook altijd binnenlopen voor advies over smartphones en tablets. Onze specialisten beschikken ook over veel kennis over de werking van deze devices. Voor vragen kunt ben je bij Telephone City aan het juiste adres.

 

Reparatie van Telephone City

Samsung heeft veel verschillende modellen Smartphone, meer als andere aanbieders van Smartphones. Hier bij Telephone City Haarlem kunnen wij alle modellen repareren. Van een S10 scherm reparatie tot het vervangen van een A50 scherm. Wij maken gebruik van originele scherm en onderdelen om de kwaliteit te waarborgen. Je bent bij ons in Haarlem verzekerd van een juiste oplossing. Behalve de originele onderdelen gebruiken wij het juiste gereedschap en de correcte handelingen. Voor een van de beste plekken in Haarlem voor een Samsung scherm reparatie komt u naar Telephone City. De meest voorkomende modellen te reparatie zijn bij ons:

Naast Samsung reparaties in Haarlem kun je bij ons ook terecht voor een reparatie aan je Apple iPhone waaronder een iPhone 8, een iPad Air reparatie of een andere iPhone reparatie. Naast Apple producten doen we ook aan services zoals een Sony reparatie, LG reparatieOnePlus reparatie en Huawei reparatie. Heb je vragen over onze all onze reparatie services in Haarlem? Dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen!

%

Samsung Service Partner

%

Met behoud van fabrieksgarantie

%

Gegarandeerd Waterdicht

%

3-maanden garantie op reparaties

et-}

30 min Reparatie

fa-

Zonder Afspraak

fa-

Originele Onderdelen

fa-

Tot 1 Jaar Garantie

Openingstijden

Maandag:13:00 – 18:00
Dinsdag:10:00 – 18:00
Woensdag:10:00 – 18:00
Donderdag:10:00 – 21:00
Vrijdag:10:00 – 18:00
Zaterdag:10:00 – 17:00
Zondag:Gesloten
Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.