SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Toestelmerk

1

Apple

Model

2

Kies uw model

Reparatie

3

Kies uw reparatie

iPhone reparatie Haarlem

Je iPhone gaat overal met je mee. Daarom is het voor ons belangrijk dat we iPhone reparatie in Haarlem beschikbaar hebben, zodat je de dingen kunt blijven doen waar je van houdt. Al onze iPhone reparaties Haarlem worden uitgevoerd door experts in schone, moderne faciliteiten. Deze door Apple gecertificeerde technici zijn trots op het werk dat ze doen en onze klanten zijn blij met de resultaten.

Je iPhone laten vallen? Kapot scherm of slechte batterij? Geen paniek! Je iPhone snel laten repareren in Haarlem kan direct bij Telephone City. Je kan bij onze repair center aan de Gedempte Oude Gracht terecht voor onder andere iPhone scherm reparatie, iPhone batterij reparatie en het laten nakijken van de oplaadpunt van je iPhone. Wij maken indien mogelijk gebruik van originele onderdelen en geven tot 1-jaar garantie op de iPhone reparatie Haarlem. Met de beste reparateurs en jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat de iPhone reparaties dezelfde dag wordt uitgevoerd. Als telefoon reparatie winkel, proberen we snel hoge kwaliteit iPhone reparaties uit te voeren. Maak nu een afspraak of kom langs in onze reparatiecenter in hartje Haarlem.

Bij Telephone City Haarlem vestiging kun je terecht voor de volgende Apple modellen reparaties:

Waarom kies je voor ons?

  • Getrainde en gecertificeerde reparateurs
  • 2 uur reparatie duur als er een afspraak is. Binnen lopen voor reparatie is ook mogelijk.
  • Wij gebruiken alleen originele onderdelen
  • Drie maanden garantie
  • No cure, no pay

Vakkundige en snelle Apple iPhone reparatie Haarlem

iPhone stuk? Op zoek naar iPhone reparatie in Haarlem? In het centrum kan je terecht voor alle iPhone reparaties. De meeste iPhone reparaties proberen wij binnen 30-minuten af te ronden, echter als de reparatie meer tijd kost, communiceren wij dat altijd naar de klant. Als telefoonreparatiecenter Haarlem streven wij naar kwaliteit en niet naar kwantiteit. Snelheid is een vereiste, maar niet als het ten koste gaat van de kwaliteit van de iPhone reparaties.

No Cure no Pay iPhone reparatie Haarlem

Telephone City hanteert een No Cure no Pay Policy bij een Apple iPhone reparatie in Haarlem. De iPhone reparatie prijzen staan op onze website en die worden uitgevoerd door specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in iPhone repareren. Als je bijvoorbeeld kiest voor iPhone scherm reparatie en het lukt niet om jouw iPhone scherm te repareren, dan zullen wij je ook niet factureren voor de onderzoekstijd.

Originele onderdelen en garantie op je iPhone reparatie Haarlem

Onze reparateurs in Haarlem analyseren iedere iPhone grondig en gaan zorgvuldig te werk. Ons team is gespecialiseerd en gecertificeerd in iPhone reparaties in Haarlem en levert daarom snel vakkundig werk af. Wij maken gebruik van zoveel mogelijk originele onderdelen en indien niet mogelijk van kwaliteitsonderdelen. Hierdoor garanderen we kwaliteit bij iPhone reparatie in Haarlem.

Dat wij snel iPhone’s repareren in Haarlem is natuurlijk superfijn, maar je hebt er niets aan als hij volgende week weer kapot gaat op dezelfde plek. Door onze kennis, ervaring en kwaliteitscontroles kunnen wij uitstekende garantievoorwaarden bieden aan onze klanten. Je kunt er dus op vertrouwen dat je iPhone is voorzien van de beste onderdelen verkrijgbaar op de markt en gerepareerd door gecertificeerde monteurs in Haarlem.

Transparantie staat bij ons voorop. Wij vertellen je dan ook altijd van welke reparatieonderdelen wij gebruikmaken en welke kwaliteit deze hebben. Je wordt vanaf het begin tot het eindproces op de hoogte gehouden van de voortgang. Wij streven met onze transparantie naar een klantvriendelijke afhandeling van het reparatieproces. Wij onderzoeken het probleem, geven een prijsindicatie en indien akkoord repareren wij de telefoon direct. Na de iPhone reparatie in Haarlem voeren wij een volledige na-controle uit en krijg je een garantiebewijs en een BTW-bon.

Afspraak maken voor iPhone reparatie in Haarlem

Voor het laten uitvoeren van een snelle reparatie is een afspraak maken niet nodig. Je kan gewoon bij ons naar binnen lopen met je kapotte telefoon. Telephone City Haarlem ligt aan de Gedempte Oude Gracht 68, tegenover de bushalte, in het centrum van Haarlem. Vanzelfsprekend kan je een afspraak inplannen.

Bel 023-5836926 of mail ons haarlem@telephonecity.nl

Om er zeker van te zijn dat je het juiste type toestel kiest, kan je het beste dit terugvinden op je aankoopbon, op de doos of bij de instellingen onder het kopje algemeen en dan info. Vervolgens kies je je soort reparatie (s) en ga je verder om een afspraak te maken. Tussentijds kan je altijd terug naar de vorige stap of natuurlijk je vraag stellen aan onze klantenservice of kom gewoon langs.

Het adres voor alle reparaties in Haarlem

Bij ons in kan je terecht voor de meest uiteenlopende smartphone reparaties. Zo kan je denken aan het repareren of vervangen van je iPhone scherm, iPad Air scherm, of iPad mini scherm. Waterschade aan je GSM of zeer ernstige software werkzaamheden repareren wij binnen 3 werkdagen. Naast Apple producten doen we ook aan services zoals een Sony reparatieSamsung reparatieLG reparatieOnePlus reparatie en Huawei reparatie. Als Samsung Service Partner kan je  terecht voor Samsung Galaxy reparatie in Haarlem. Heb je vragen over onze iPhone reparatie in Haarlem? Dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen! Wij staan je graag te woord en geven advies op maat.